Ontdek onze
eerlijke keuken.

Ferme Le Devant

Pakhuis is al enkele jaren trotse eigenaar van zijn eigen boerderij ‘Le Devant’, gelegen in het hartje van de Bressestreek. Op deze boerderij worden producten zoals Poulet de Bresse, parelhoenen, Hampshire Down lammeren & Bayeux varkens met veel respect, zorg en volgens de hoogste kwaliteitsnormen gekweekt. Op onze kaart kan je naast onze eigen boerderijproducten ook onze eigen signature oesters, bier, wijn & champagne terugvinden. Producten die we met veel trots aan jullie voorschotelen.

Chef Koen Lefever

’Respect voor het product, voor het seizoen en voor de gast aan tafel’

Koen Lefever, de chef van brasserie Pakhuis uit zijn respect voor de producten die worden gebruikt in de brasserie. Koen staat al sinds 2004 achter het fornuis van onze brasserie en legt nog steeds de nadruk op het aanbieden van de allerbeste kwaliteit.

Le Monde des Mille Couleurs

‘Om producten te beheersen moet je ze ook begrijpen’

Op zoek naar de allerbeste en meest eerlijke producten, kwam chef Koen Lefever in contact met Dries Delanote van de bio-boerderij 'Le Monde des Mille Couleurs'. De boerderij is gelegen in de Westhoek van ons land waar eigenaar Dries er boert volgens de traditionele manier. Zonder industriële methoden laat hij er de natuur zijn gang gaan.

Oesters

Topkweker Véronique Gillardeau ontwikkelde de Kara Savi.

Een Franse oester op smaak gebracht langs de kustlijn van het graafschap Kerry. De terroir of beter gezegd de 'merroir' bepaalt de aparte smaak van deze oester.

Kara Savi

Benoît Massé uit Marennes Oléron ontwikkelde speciaal voor Pakhuis onze signatuuroester.

Verte des Bardières