Menu
A LA CARTE
14u15-18u00
Voorgerechten
Voorgerechten
€11.90
Pompoensoep van Pompoen “Le Monde des Mille Couleurs”,
Parmezaanroom en Rucola
€11.90
€13.40
Bisque van kreeft
€13.40
€16.70 - €23.40
Huisgemaakte Garnaalkroketjes
grijze Garnalen, Citroen, Gefrituurde peterselie, 1 of 2 stuks
€16.70 - €23.40
€16.90
Gerookte Zalm uit de Noorse Fjorden
traditioneel droog gepekeld en gerookt, geserveerd met Peterselie, Ajuin & Toast
€16.90
€22.30
Sint-Jakobsnootjes “à la plancha”,
gekonfijt Grondwitloof, Jus van Appel & Kweepeer, Kervelolie
€22.30
€16.90
Hazenpaté “Dierendonck“,
Appelchutney, Veldsla & Bietjes, Zuurdesemtoast
€16.90
€18.30
Sashimi van Noorse « Mowi » Zalm “Graved Lax“,
Mierikswortelcrème, Spitskoolslaatje en Citruscrumble
€18.30
€15.90
Warm Belgisch Geitenkaasje
Salade van fijngesneden Knolgroenten, Compote van Chayote
€15.90
€15.70
Carpaccio van Rundsvlees “West-Vlaams rood”
Parmezaan, Rucola, romige Mayonaise met Mosterd, Worcestershiresaus
€15.70
Veggie
€15.90(*) €20.90
Warm Belgisch Geitenkaasje
Salade van fijngesneden Knolgroenten, Compote van Chayote
€15.90(*) €20.90
€11.90
Pompoensoep van Pompoen “Le Monde des Mille Couleurs”,
Parmezaanroom en Rucola
€11.90
Hoofdgerechten
Vis
€30.70
Zalmfilet “à la plancha”,
“Caponata” van Wintergroenten uit de bio Tuin, Pasta « Linguine » met groene Kruiden en Citrus
€30.70
€32.30
Noordzeevis “Catch of the Day”,
Stoemp van gebakken Grondwitloof & “Jeanette” Aardappelen, “Beurre blanc” van rode Biet
€32.30
€40.90
Kabeljauwrug “à la plancha”,
“Karnemelkstampers” met Bieslook & Waterkers, Noordzeegarnalen, Koolrabi en Knolselder, Nootjesboter
€40.90
€48.70
Twee Noordzeetongen
gebakken in hoeveboter of gegrild - Verse frietjes
€48.70
Kreeft
€36.70 | €53.00
Lauw geserveerde kreeft Belvue
Kropsla, Eitje en Tomaat
€36.70 | €53.00
€41.70 | €58.00
Geroosterde kreeft
Kruiden en Zeewierboter, Rijst ”Black & White” met Kokosmelk, Groentenblokjes
€41.70 | €58.00
Vlees
€27.30
In de oven gebakken Hammetje
Tierenteynmosterdsaus, Knolseldersalade, verse Frietjes
€27.30
€26.70
Rundssteak “à la plancha”,
Salade van Witloof & Veldsla, verse Frietjes, Bearnaisesaus of rode Wijnsaus met Sjalot
€26.70
--> Ons Rundsvlees is uitsluitend van slagerij Dierendonck.
€24.70 -€26.70
Rundstartaar "West Vlaams rood"
à la minute en door onze zorgen bereid, verse Frietjes, gemengde Salade (140gr - 220gr)
€24.70 -€26.70
€24.50
Rundstartaar West Vlaams rood (140gr), “GENIET GEZOND”
gemengde Salade, Toast van bruin Zuurdesembrood
€24.50
€34.70
Selectie by Dierendonck West-Vlaams Rood
Kort geroosterd in de Houtskooloven, gemarineerd “Asian style”, versneden, kort gebakken Spitskool, Sojascheuten en Noodles, geschaafde Oca, Compote van Kimchi van groene Tomaat
€34.70
Poulet de Bresse AOP “ Le Devant”
€35.30
Filet van Bressekip “Le Devant”,
gegaard in Kruidenhooi, romige Paddenstoelensaus, Appel met Veenbessen & Aardappelkroketjes
€35.30
€29.90
Bout van Bressekip “Le Devant” “ Coq au Vin Style” met Paddenstoelen,
Spek & Zilveruitjes, groene Salades met Daikon & Appel, Aardappelkroketjes
€29.90
Veggie
€22.90
Ravioli ‘Spinazie & Ricotta”,
Crème van geroosterde Pastinaak met Parmezaanse Kaas, Salie Olie & jonge Koolblaadjes
€22.90
€20.90
Warm Belgisch Geitenkaasje
Salade van fijngesneden Knolgroenten, Compote van Chayote
€20.90
Zeevruchten
Apero to share
€17.90
Assiette du pêcheur
Wulken | Ongepelde grijze garnalen | Alikruikjes
€17.90
€21.70
Assiette du mareyeur
Ongepelde grijze garnalen | ½ Noordzeekrab | Bouquet granalen
€21.70
Oesters
6 of 9 stuks
€22.70 - €30.70
Kara Savi, P4
Bourcefranc, Marennes-Oléron
€22.70 - €30.70
€22.90 - €30.90
Verte des Bardières, P4,
Massé Frères, Château d’Oléron
€22.90 - €30.90
€22.30 - €29.70
Creuse Spéciales Utah Beach M4,
Patrick Liron, Normandië
€22.30 - €29.70
€27.90 - €36.30
Creuse Originelle de Jeanine N°3,
Massé Frères, Château d’Oléron
€27.90 - €36.30
€23.70 - €31.90
Creuse Ostra Regal,
N°3 Bannow Bay, Ierland, Famille Boutrais
€23.70 - €31.90
€28.00 - €36.50
Gillardeau Spéciale, P4,
Bourcefranc, Marennes-Oléron
€28.00 - €36.50
€24.30 - €31.90
Les Zélandes 0000,
Kees Sinke
€24.30 - €31.90
€22.00
Sélection creuse
3 Spéciales Utah Beach – 3 Ostra Regal
€22.00
€33.00
Sélection de l’écailler
2 Kara Savi - 2 vertes de bardieres - 2 originelle de jeanine – 2 Zélandes plates 0000
€33.00
Zeevruchtenschotel
€59.70
Plateau Pakhuis
6 Oesters creuses St Vaast | ½ Kab | Langoustines | Bigorneaux | Grijze Garnalen | Bulots | Bouquet Garnalen
€59.70
€99.70
Plateau Pakhuis XL
12 Oesters creuses St Vaast | 1 Krab | Langoustines | Bigorneaux | Grijze Garnalen | Bulots & Bouqet Garnalen
€99.70
€82.30
Plateau Grand Cru
=Pakhuis met 1/2 Kreeft
€82.30
€134.90
Plateau Grand Cru XL
=Pakhuis XL met 1/1 Kreeft
€134.90
€72.70
Plateau Crustaces
½ Kreeft | ½ Krab | Langoustines | Grijze Garnalen & Bouquet Garnalen
€72.70
€125.30
Plateau Crustaces XL
1/1 Kreeft | 1/1 Krab | Langoustines | Grijze Garnalen & Bouquet Garnalen
€125.30
Schaal & schelpdieren
Per portie
€16,70
Bouquet garnalen
€16,70
€15.90
Grijze garnalen
€15.90
€11.90
Wulken
€11.90
€12.70
Alikruikjes
€12.70
€18.70
Bretoense Krab (+-500 gr)
€18.70
€36.70
1/2 Kreeft “Belle-Vue” (+-300gr)
€36.70
€19.50
Langoustines met 2 sauzen
€19.50
€53.00
1/1 Kreeft “Belle-Vue” (+-600gr)
€53.00
Dessert
Al onze nagerechten zijn huisgemaakt.
Holy Cow Chocolade, een lokaal bedrijf met een duurzaam verhaal en een Gents tintje.
Chocolade
€14.30
Moelleux van chocolade “Holy Cow Monsoon”, Karamelijs
€14.30
€11.50
Drie soorten Mousse met Belgische Chocolade
€11.50
Klassiekers
€9.90
Catalaanse Pudding
€9.90
€11.90
Huisbereide Javanais
€11.90
€12.90
Brusselse Wafel
Compote van Veenbessen, Slagroom
€12.90
€9.70
Tiramisu
€9.70
€10.30
Tarte Tatin met Appelen uit de Bio-Boomgaard, Vanille-ijs
€10.30
Fruit
€9.90
Waaier van Sorbet
salade van vers fruit, Munt & zwarte peper, Geroosterde noten
€9.90
€11.90
Huisbereide Citroentaart-Meringuetaart
€11.90
Ijs
€10.90
Vanille-ijs met warme Chocoladesaus 'Holy Cow'
€10.90