14u15-18u00
Lunch Menu
Vrijdag 27 December
Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €20.50 *
Velouté van Prei (veggie)
Crème “Bressane”
OF
Carpaccio van Bietjes uit de bio Tuin “Le Monde des Mille Couleurs”
Hazelnoot, Veenbessen & Mizuna
OF
5 diepe Oesters volgens Marktaanbod (+3€)
*****
Gemarineerde Seitan
roergebakken met Chinese Kool, Wortel, Daikon en Oca, Waterkers
OF
Witloofrolletjes
Grondwitloof met Beenham en Emmenthalersaus, Mousseline van Bintjes
OF
Quenelles van Zalm
Mousseline van Bintjes met winterse Bladgroente, witte Wijnsaus met Kervel
*Volgens beschikbaarheid & enkel geldig van maandag t.e.m. vrijdag
* Niet beschikbaar voor groepen
Menu Pakhuis
€47.00
5 diepe Oesters volgens Marktaanbod
OF
Pompoensoep van Pompoen “Le Monde des Mille Couleurs”, Parmezaanroom en Rucola
****
Noordzeevis “Catch of the Day”,
Stoemp van gebakken Grondwitloof & “Jeanette” Aardappelen,
“Beurre blanc” van rode Biet
****
Drie soorten Mousse met Belgische Chocolade
Marktmenu
€ 58.00
3 diepe Oesters Verte des Bardières & 3 diepe Oesters Ostra Regal
OF
Hazenpaté “Dierendonck“, Appelchutney, Veldsla & Bietjes, Zuurdesemtoast
****
Zalmfilet “à la plancha”
“Caponata” van Wintergroenten uit de bio Tuin,
Pasta « Linguine » met groene Kruiden en Citrus
OF
Bout van Bressekip “Le Devant” “ Coq au Vin Style” met Paddenstoelen, Spek & Zilveruitjes, groene Salades met Daikon & Appel, Aardappelkroketjes
****
Huisbereide Citroentaart-Meringuetaart