14u15-18u00

Valentijnsmenu

€69.00 

Amuse Bouche
Dip van Labneh met Citrus, Olijven en gerookte Amandel, Crackers
Cappuccino van Kreeftenbisque
Kroketje van Pijlinktvis, Yoghurtdip met gerookt Paprikapoeder
Of
Degustatie van 4 Oesters volgens Marktaanbod

****

 Skrei de Noorse Winterkabeljauw
Carpaccio van Skrei, Olijfolie ”vierge”, Crème van Avocado,
geschaafde Oca, Rijstcrackers met Furikake
Of
Carpaccio van Rundsvlees “Originale Harry’s Bar”
Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus

****

 Poulet de Bresse AOP ‘Le Devant’
Filet van Bressekip AOP “Le Devant”, gebraden op Karkas met “classic” Specerijenblend, romige Braadjus met Morieltjes, Groenten uit de bio Wintertuin “en cocotte”, bio Pasta “Tagliatelle”
Of
Catch of the Day
Noordzeevis “Catch of the Day”, romige KrabJus,
Pasta “Fideua negra” met Prei en jonge Koolblaadjes, geroosterde Aardpeer

****

Sorbet van Chocolade « Holy Cow »
Feuilletine met Yuzu, Mandarijn Curd, Coulis van Pistache


Volgens beschikbaarheid op vrijdag 14/02 en zaterdag 15/02

Vrijdag 31 Januari

   Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €20.50 *

Velouté van Knolgroenten uit de bio-tuin (veggie)
Crème ‘Bressane’

OF

Gelakeerde Kippenvleugels “Le Devant”
Vadouvandip

OF

5 diepe Oesters volgens Marktaanbod (+3€)

*****

Portobello in de Oven (veggie)
gevuld met Geitenkaas, zoete Aardappel en Wortelpeterselie, Bulgursalade

OF

Rundstong
lauwwarme Vinaigrette met Mosterd, Ajuin en Peterselie,
Coleslaw en gebakken Aardappelen

OF

Noordzeevis “Catch of the Day”
(+4€)
À la plancha, stoemp van Aardappel en Witloof, ‘Beurre blanc’ van rode Biet

*Volgens beschikbaarheid & enkel geldig van maandag t.e.m. vrijdag
* Niet beschikbaar voor groepen

Lunch Menu

Menu Pakhuis

€47.00 

5 diepe Oesters volgens Marktaanbod
OF
Ajuinsoep, Toast met Emmentaler Kaas

****

Zalmfilet “à la plancha”, 
Selder-Vermouthsaus met Brunoise van Groenten uit de bio Wintertuin ,
Mousseline van Bintjes met Vadouvan Specerijen

****

Drie soorten Mousse met Belgische Chocolade

Niet beschikbaar op vrijdag 14/02 & zaterdag 15/02

Marktmenu

   € 58.00

Bretoense Oesters van „Huitres Henry“
3 diepe Oesters „La Belle de Quiberon“ & 3 platte Oesters Belon
„La Belle de Cancale“

 OF

Gedroogde Ham van onze Hoeve “ Le Devant”,  Crème van Geitenkaas, Groentenchips, Appelgelei & Veldsla

****

Skrei, “de Noorse Winterkabeljauw”
Skreifilet “à la plancha”, Spruitjessla, Crème van witte Bonen en gerookt Spek,
geprakte Aardappelen met Salie en Graantjesmosterd

OF

“Vol au Vent” van Bressekip “Le Devant”, Champignons, Kalfsgehaktballetjes,
Bladerdeegkoekje, Aardappelmousseline met Peterseliewortel, Waterkers

****

Huisbereide Citroentaart-Meringuetaart

Niet beschikbaar op vrijdag 14/02 & zaterdag 15/02