14u15-18u00

Lunch Menu

Vrijdag 27 December

   Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €20.50 *

Velouté van Prei (veggie)
Crème “Bressane”

OF

Carpaccio van Bietjes uit de bio Tuin “Le Monde des Mille Couleurs”
Hazelnoot, Veenbessen & Mizuna

OF

5 diepe Oesters volgens Marktaanbod (+3€)

*****

Gemarineerde Seitan
roergebakken met Chinese Kool, Wortel, Daikon en Oca, Waterkers

OF

Witloofrolletjes
Grondwitloof met Beenham en Emmenthalersaus, Mousseline van Bintjes

OF

Quenelles van Zalm
Mousseline van Bintjes met winterse Bladgroente, witte Wijnsaus met Kervel

*Volgens beschikbaarheid & enkel geldig van maandag t.e.m. vrijdag
* Niet beschikbaar voor groepen

Menu Pakhuis

€47.00 

5 diepe Oesters volgens Marktaanbod
OF
Pompoensoep van Pompoen “Le Monde des Mille Couleurs”, Parmezaanroom en Rucola

****

Noordzeevis “Catch of the Day”,
Stoemp van gebakken Grondwitloof & “Jeanette” Aardappelen,
“Beurre blanc” van rode Biet

****

Drie soorten Mousse met Belgische Chocolade

Marktmenu

   € 58.00

3 diepe Oesters Verte des Bardières & 3 diepe Oesters Ostra Regal

 OF

Hazenpaté “Dierendonck“, Appelchutney, Veldsla & Bietjes, Zuurdesemtoast

****

Zalmfilet “à la plancha”
“Caponata” van Wintergroenten uit de bio Tuin,
Pasta « Linguine » met groene Kruiden en Citrus

OF

Bout van Bressekip “Le Devant” “ Coq au Vin Style” met Paddenstoelen, Spek & Zilveruitjes, groene Salades met Daikon & Appel, Aardappelkroketjes

****

Huisbereide Citroentaart-Meringuetaart