Duik mee in de wereld van oesters en zeevruchten

Oesters & zeevruchten, één van onze specialiteiten!

Een breed assortiment aan heerlijke, dagverse zeevruchten maakt al jarenlang deel uit van het DNA van het Pakhuis. Dagelijks genieten onze bezoekers van het diverse aanbod. En de oesters? Gewoon de allerbeste!

Één keer per jaar, op zondag voor de herfstvakantie, wordt er een exclusieve oestermarkt gehouden waar deze juweeltjes aangeboden worden aan de meest aantrekkelijke marktprijzen.

Van oktober tot april biedt onze lunch je de keuze tussen een verfijnd voorgerecht of een bordje verse oesters. Met veel passie en toewijding heeft chef Koen Lefever ook twee unieke signatuuroesters ontwikkeld. Door samen te werken met het huis Gillardeau, creëerden ze de 'Kara Savi' oester en de 'Verte des Bardières' van Benoît Massé, beide met aanvullende smaken. Laat je verrassen en ontdek zelf deze schitterende schatten van de zee.

 

Volgende
Volgende

‘Respect voor het product, het seizoen en voor de gast aan tafel’